Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje...Ako ne bude neke kiše, ne planiram više da ulažem u pšenicu... T2 I T3 ostavljamo za neke bolje godine...![]()
I to sa kvalitetnijim fungicidom......koristim Caramba za zastitu klasa, a prva zastita kazu da se odradi sa najjeftinijim sredstvom......i bude dobroTako sam i ja mislio pre neku godinu psenica zdrava kakva zastita u cvetu nema potrebee... kad smo krenuli da je skidamo pola klasa suplja zrna fuzarijum sve sredio,od tad zastitu u cvetu uvek radim
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Da li si obratio pažnju na lisne vaši? Kod mene ih ima baš dosta.Avenue u cvetanju. Listovi se uvrnuli kao kod kukuruza kad upeče 40 stepeni.
Zaštitu neću raditi.
Nema ih.Da li si obratio pažnju na lisne vaši? Kod mene ih ima baš dosta.
Oni ne mogu da počnu vaši, znam to iz povrtarske proizvodnje.Calypso, Dimetoat ( ako ga još negde ima) su za to.Tu đubrad sam imao na ječmu pre par godina.
Prskao jednom Decisom,drugi put Fastakom u punoj dozi i skoro da nisam ništa uradio.