Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jak je napad, a obećava rod, pa neću da ga sada ispustim , tek je ušao sada iz mlečne u vostanu zrelost. Daleko je žetva. Jedna prskalica, 10ha sutra plus urea pa sta mu je suđeno neka bude.Kakva vise zastita to je to. Dve zastite i cao.
Gledam apilka i nešto mi se čini da će biti težak za izvršavanje ali no, dobar za sad.
Na ovo jos samo reći ,,Voah" i rodi se Apilko.Verovatno ce vrskovi teze da se rade,kao na Apacu a i to mu je "tata",mama vrv neka "bledoliki".
Imam pocepanu u parcelu, pola Annapurna pola Montekristo. Ovoj prvoj ništa ne fali, samo se vidi da je ranija i da će pre sazreti, dok ovaj Mont... Bas osetljiv... Tako da je do sorte, imam još 5sorti i nigde problema samo ovaj se zarazio.Lord
Bas mi cudno da ima bolesti. Poprilicno zdrave psenice ove godine cini mi se da taj montekristo tunjav
Kod nas u ataru sam video takve psenice koje su prskane drugi put fungicidima. Koje nisu gazene, nema tragova znaci ujedno nisu prskane u mnogo boljem stanju....U laksoj zemlji oko sela psenice otisle u 3 lepe. Pitanje je da li ce uopste biti zrna u ovakvim klasovima?