Crni se ka vama da li pada kisa kod vas trenutno ?U laksoj zemlji oko sela psenice otisle u 3 lepe. Pitanje je da li ce uopste biti zrna u ovakvim klasovima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Crni se ka vama da li pada kisa kod vas trenutno ?U laksoj zemlji oko sela psenice otisle u 3 lepe. Pitanje je da li ce uopste biti zrna u ovakvim klasovima?
Da li je osigurana?Evo kolike su pukotine kod nas u psenicu, 5 kanal prema Titelu potez, danas je dobila i kisu i led https://ibb.co/cJt8MVq
5 %? Nesto slicno smo imali i nisu hteli da priznaju nista, doduse bilo Dunav osiguranje, sada radim sa Djeneralijem, tih 5 kj mi nije osigurano a sve ostalo jeste, jbg nece se propasti za tih 5 kj. Gledacu sa vlasnikom zemlje nekako dogovorimo i osiguranje makar preko njega, jer on registruje tu parceluObrade tako je i moja prošla kao i tvoja, ne znam šta da očekujem od osiguranja... U ponedeljak idem da prijavim štetu, pa da vidim koliko ce da se smiluju da daju odštetu... 5% ili 10%
Neka srednja zemlja. To je na izlazu is sela prema Baricama. Ta psenica pored puta je moja.Jel ta na lakoj ili teškoj zemlji?Kod nas su isto odlične u delu atara koji se naslanja na DTD ,što se ide više ka Alibunaru i Ilandži paralelno sa kanalon sve su lošija,bar je tako neki moj utisak.
Imam i bolje psenice u drugom delu atara, da ne bude da postavljam samo lose .
Jel seme tvoja dorada ili original?