slobapatrola
Član
Ja trovao kisa posle pala..dal je sjebala cinkfos sa mamaka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bolje nabavi duett ultra ili opus team ili falcon forte ili od basfa ovo novo sredstvo ako ima kod vas na bazi revysola. obični falcon preskup a ništa posebno nije... naravno zaštitu ne raditi prije 4. mjesecaJel neko planira raditi preventivu sa falconom?
Na šta misliš sa ovim? Sada da tretiraš psenicu ili nešto drugo? Koristite falcon jos ove godine ako ga nadjete jer ga od sledeće godine više neće biti.Jel neko planira raditi preventivu sa falconom?
I sta kazu, niko ne komentarise.
Preventivna ili prva zastita se radi kada se prvi put ustale temperature iznad 7 stepeni ili kada krene vegetacija. Falcon je zabranjen od nove godine vise ga nema u prodaji vec sada. Ja imam neke kolicine viska i prvestveno pitam zbog toga.. ako nekom treba.Na šta misliš sa ovim? Sada da tretiraš psenicu ili nešto drugo? Koristite falcon jos ove godine ako ga nadjete jer ga od sledeće godine više neće biti.
U 4 mesecu je odavno kasno za preventivu tad se samo leci i zaustavlja...bolje nabavi duett ultra ili opus team ili falcon forte ili od basfa ovo novo sredstvo ako ima kod vas na bazi revysola. obični falcon preskup a ništa posebno nije... naravno zaštitu ne raditi prije 4. mjeseca
Pa kad pre da prska covek? Poslednjih godina se prskalo i posle prve ned aprila jer je tek tad bilo malo toplije...mart je leden jos uvekU 4 mesecu je odavno kasno za preventivu tad se samo leci i zaustavlja...
prosle sam jecam prskao 3 aprila,neki prskali(ne bitno da li jecam ili zito) ranije u martu po hladnom i bacili fungicid tj. pareU 4 mesecu je odavno kasno za preventivu tad se samo leci i zaustavlja...