Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Три узастопно изразито благе зиме. Никакво чудо.Vidi sa nekim stručnim licem iz PSS.Ovo više nije normalno, samo krokodili da počnu da nas napadaju i bićemo kompletni.
Nepratis druze, raz je u pitanju.Da li je realno da si posejao psenicu 24 sep.????
Питај ме то следећег лета. И ја први пут пробам "Фоксил" ове године.Iskustva sa KWS FOXYL?
Probao, ipak mi treba malo jace traktorce za tu kombinacijuKod nas ko nije završio setvu, mislim da će sejati rasipacem, jer ovo vreme ne dozvoljava da se prosuši. Pre onih obilnih kisa, da je razbacano rasipacem, I bez tanjranja sve bi niklo. Dal ima razlike, to je dosta diskutabilno, jer sve zavisi od vremenskih uslova.
@Aca97 zašto nisi upario sejalicu sa rotodrljacom, kad već imaš hidro lift? Po meni je to dobra kombinacija.
Ja prezadovoljan, već dve godine bolji rodi od drugih koje smo smejali... Ove godine se potrefio da sam posejao samo njega, pa šta nam bog da..Iskustva sa KWS FOXYL?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Треба ли регулатор код јаче прихране азотом? Колико је стабилан у односу на Басмати нпр.?Ja prezadovoljan, već dve godine bolji rodi od drugih koje smo smejali... Ove godine se potrefio da sam posejao samo njega, pa šta nam bog da..
Ja mislim da je Mindjusar imao Montekristo prosle godineKakvi su vam utisci za pšenicu Montekristo, jel imao ko? Nemam nigde apilco a nudi mi se ova umesto njega?
Zimi se zbog izmrzavanja podize gornji sloj 5-6cm zemlje gdje je gro korjena od psenice , i to ako ima dosta vlage , zato se u proljece valja , radilo se ravnim valjcima nekada kad su bili konji svaka kuca je imala drveni valjak , takodje zimi kad je na snijeg pala kisa ili zbog nekog razloga se na povrsini snijega stvorio led sa konjima gazili da razbiju led (gledaj snijezna snijet) , omotali dolje konjima sa nekim krpama noge da ne isjeku kozu na ledu. Poslije se upotrebljavali traktori prodje svakih 5-6 metara da izlomi led. Kako vec godinama nema ni snijega ni leda na njemu a i zime nisu vise zestoke a nema ni padavina , suhe zime, to se vise ne radi.Ne valja li se zbog boljeg i bržeg klijanja? Kakva bi bila svrha valjanja nakon 3. lista ili na proljeće?
Zadnje 2 godine sam ga sejao i lose se pokazao i na prinos i na bolesti. Kod mene nece vise u njivu.Kakvi su vam utisci za pšenicu Montekristo, jel imao ko? Nemam nigde apilco a nudi mi se ova umesto njega?
Aj pogledacu ja ujutru na par mesta dal imaKakvi su vam utisci za pšenicu Montekristo, jel imao ko? Nemam nigde apilco a nudi mi se ova umesto njega?
Imam je ove godine na parceli 14 j, zasticeno Yuntom, setva od pre 2 dana. Prosle godine sam je imao na jednoj parceli 2 j, dosta cudno izleda u prolece, nekako "trščato" raste i ima neobicnu zelenu boju, bokori se dobro, sto se tice prinosa bila je dobra kao i ostale sorte ove godine u nasem kraju.Kakvi su vam utisci za pšenicu Montekristo, jel imao ko? Nemam nigde apilco a nudi mi se ova umesto njega?