Pšenica 2020-2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada pominjes Axereal, kakva su iskustva s sortom BASILIO? Uzeo sam da probam ove godine.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ovamo se dobro ove godine pokazao osječki Maxim. Bio najrodnija sorta dvoredog.

Bingo nemozes naci u ks polsednjih 5-6 godina, imali smo ga jedne godine bio je super.Sad se uzima sta ima uvek je slaba ponuda jecma ovde.

Malopre uzet i Avenue da ima od godine za reprodukciju

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Miksan daću ti kontakt predstavnika, obezbediće ti seme bez problema.

Vazi, posalji u PP mada ja sadim male povrsine cisto da ishranimo tovljenike koje koljemo mada ostane dosta.Sada posadili 50 ari pa to nemogu da pokrkaju dugo.Ali posalji da imam za ubuduce mozda i probam neki njihov kukuruz.

Zdravo

Da li znate kakav herbicid za širokolisne korove koji se može koristiti prije faze 3 lista ?

Pa od kada to se seje psenica u septembru??? ako ti je radjeno yunta nemoj bzv bacati pare na prskanje

Jel imao neko Solveig psenicu,valja li to cemu ?,morao za malo vise od hektara dokupiti semena da zavrsim setvu.

Jel imao neko Solveig psenicu,valja li to cemu ?,morao za malo vise od hektara dokupiti semena da zavrsim setvu.
Сијао Солвеж прије три године. Код мене је била изврсна и једна од најбољих пшеница које сам икада имао. Поред ње Собред био просјечан. По несрећи не оставих ништа за сјеме а од тада више и нема да се узме код нас.

Опет ћу да питам, има ли неко да је сијао Басилио од Аксреала?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh