Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veoma gadan na oko tokom cele godine,ali na kraju uvek iznenadi.Juče skinut Sosthene i oboren rekord sa 4700 kg/kj. Vlaga 13, hektolitar 76. Više mi se nije sviđala u toku godine nego što se sviđala, ali na kraju prijatno iznenađenje.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kad budes isao da prodas,trazi da ti plati po proteinima.Danas uslužno radio Anapurnu. Solidan prinos, 3,1 t/ha. Počeo moj Sofru, vlaga 13 %, HL 77 , kod nas počeli da mere proteine, imao sam 14,3 . Jel to dobro?
Preko 13,5 proteina je 1 klasa....Danas uslužno radio Anapurnu. Solidan prinos, 3,1 t/ha. Počeo moj Sofru, vlaga 13 %, HL 77 , kod nas počeli da mere proteine, imao sam 14,3 . Jel to dobro?
Sad kako?Их ја када би имао 3400кг/кј не би трена трену да се опет оженим.
Јуче покосио моје пшенице просек 4059кг/кј влага 12,55% хектолитар 80,20 протеине нису гледали. Сорте Овалије нека Француска и наше Планета и Победа за нијансу ова страњска боља. Ја генерално презадовољан али за догодине мењам сортимент.
I ja sam zadovoljan dosadašnjim prinosima, sve sam posejao foxyl, čini mi se da je KWS ov, sve vreme se vrtim oko 45 meteri po kj, al hoću na jesen da uzmem nešto LG, apilco-debilco verovatno... Oduševljen sam kako kod drugara izgleda, jes da je agro tehnika triput bolja nego moja, ali kad uporedim sve njegove njive apilco je bomba, još ga nije skidao pa ne znam prinos al videćemo...
Е не знам ни ја кад је дошао комбајн каже комбајнер овде има 4000кг ко од шале ја реко ако буде 3500кг/кј ја све ногама у задњицу али ето био је у праву. Одавно нисам имао овакву пшеницу из комбајна изгледа ретка никаква мали клас али сипа ко луда.Sad kako?