Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milovan Vrsac evo ti i ja u opkladu da će ti poleci pšenica sa zadnje slike.
Nisam hteo da napišem maločas ja ovo što si ti napisao jel znam da je tu uloženo dosta...ali....delim mišljenje i ja stobom,za mesec dana kod mnogih će nažalost biti patos...daj Bože da nismo u pravu...Moja je 2014-e za Đurđevdan patosirala...ja konj prihranio još pšenicu boli glava u Aprilu sa 150 kg/kj. Sana...Rezultat je bio 3200 kg/kj,a da nisam prihranio stajala bi i ladno bi prebacila 5 tona po kj.Milovan Vrsac evo ti i ja u opkladu da će ti poleci pšenica sa zadnje slike.
Ako i nemaš korova,bice ih. Prskaj. Za par 100 din po kj nemoj ni da razmišljaš drugačije. Isto važi i za bolest. Možda je i nema a možda je ne vidiš ili ne prepoznaješ. Prskaj. Ako misliš da je skupo.... Pazi na kraju može da bude još skuplje. Ako misliš da ne treba prskati,prelistaj temu pšenica 2013/14 ili se seti te godine.Ljudi kad se prska protiv korova? vidim da prskate protiv svega i svacega, pa reko da i ja odradim tako.
za sad psenica lepo izgleda, nema korova nema nekih bolesti, ne znam dal treba preventivno, ili cekati da se razboli pa onda prskati?