Pšenica 2017/2018

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milovan Vrsac evo ti i ja u opkladu da će ti poleci pšenica sa zadnje slike.

Milovan Vrsac evo ti i ja u opkladu da će ti poleci pšenica sa zadnje slike.
Nisam hteo da napišem maločas ja ovo što si ti napisao jel znam da je tu uloženo dosta...ali....delim mišljenje i ja stobom,za mesec dana kod mnogih će nažalost biti patos...daj Bože da nismo u pravu...Moja je 2014-e za Đurđevdan patosirala...ja konj prihranio još pšenicu boli glava u Aprilu sa 150 kg/kj. Sana...Rezultat je bio 3200 kg/kj,a da nisam prihranio stajala bi i ladno bi prebacila 5 tona po kj.:ppozdrav:

Ljudi kad se prska protiv korova? vidim da prskate protiv svega i svacega, pa reko da i ja odradim tako.

za sad psenica lepo izgleda, nema korova nema nekih bolesti, ne znam dal treba preventivno, ili cekati da se razboli pa onda prskati?
Ako i nemaš korova,bice ih. Prskaj. Za par 100 din po kj nemoj ni da razmišljaš drugačije. Isto važi i za bolest. Možda je i nema a možda je ne vidiš ili ne prepoznaješ. Prskaj. Ako misliš da je skupo.... Pazi na kraju može da bude još skuplje. Ako misliš da ne treba prskati,prelistaj temu pšenica 2013/14 ili se seti te godine.

Sam meteor nece nista odraditi,dodaj bonacu i bice extra.3 god sam radio sa tom kombinaciom.ove god sekator

I ja godinama al se vratio na sekator .
Moxe ima kod nas 50 e ako sam dobro razumeo za 3 ha pakovanje.

- - - - - - - - - -

Milovane ,šta kažu stručnjaci pogotovo ovi sa Tamiša,izbegavajte ureu ,ne po mrazu,ne po suncu,ne u januar ...itd. Pošalji im slike:ppozdrav:

Koliko vremena treba minimum da prodje od prska ja regulatorom do kise kako bi prskanje da se tako izrazim uspelo?

Ja danas idem sa drugom prihranom 150kg sana a u sredu prskanje sekator, falkon i fastak. Ima trave u pojedinim njivama ali javljaju opet neki pad temperature pa da pricekam jos par dana.

Daas prskamo od bolesti i gamadi.
fe3811980b268a3eb7f83b4a65e930c5.jpg

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Poceli prskanje psenice..ima vise kombinacija..danas radjeno husar,falcon,decis I cerone..druga je sekator I extorta,decis... gledam agromarket katalog I tamo je cerone prikazan od pocetka vlatanja a u bayernovom katalogu od kraja vlatanja...sta je tacno, iz iskustva?

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh