Posto su juce greskom sipali, neznam ni ja, jer danas nije radila zadruga. Utorak saznam i javjamCija je ti urea i kolika je razlika u cijeni naspram sitno granulirane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto su juce greskom sipali, neznam ni ja, jer danas nije radila zadruga. Utorak saznam i javjamCija je ti urea i kolika je razlika u cijeni naspram sitno granulirane?
Juce obilazio njive, s obzirom da je u vreme setve bilo idealno vreme i uglavnom vecina u agro roku posejana, psenice su veoma razlicite. Od jako dobrih , neke pate,neke zute i ne mrdaju, neke katastrofa. Mnogo cinilaca treba uzetu u obzir da bi psenica u ovom momentu bila u dobroj kondiciji.
Jeste zemlja dobra, ali svi znamo da dosta toga zavisi i ko je obradjuje. Sorta je NS rapsodija, a sejalica ne znam koja je. Uslužno su nam sejali iz zadruge Žunji-Silak. Sejalica je sa jednim diskom, pretpostavljam kuhnova, jer njihovih sejalica imaju i za druge kulture.Ja čuo da je čenejska zemlja jedna od boljih.Koja je sorta i sa kojom sejačicom je to sejano?