mindjušar
Član
Takav prinos je moguć samo u Sremu ,na sprat ektar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd to urade neki tuti-fruti seljaci,al kad pss B.Topola uradi to polovinom novembra,i to na 105 kj što su dobili po pravu prečeg i još plaćaju sve operacije (npr.sejanje 1700 din po kj.) ,pa šta je to .A da ne pričam da si ostao bez dr. zemlje malte ne pred nosom.Nemam ja protiv nikoga losu nameru, ALI ako je agro rok od 05- 25.10. plus/minus nedelju dana, onda nemogu da razumem ljude koji na silu seju kraj novembra pa kod nas je bilo "strucnjaka" koji su i u decembru sejali.
Sve sa nekom logikom malo je posejano bice dobra cena pa daj da posejem jer je deda pre 30 godina tako radio pa je bilo dobro.
Pogotovo psenica ali i sve ostale kulture ako nepostujes pravilnu agrotehniku nema sta da trazis u ratarstvu po ovim nikakvim otkupnim cenama.......svima zelim pune prikolice u vrsidbi
Maticu samo ga provociraj uzje*ace se ovaj nas Madjionicar i ima da napravi toliki prinos .....zahvati jednu sirinu kombaj'om i od komsija i eto ti rekordaMalo je to.Bez 26 t/ha neću da pričam sa tobom.
Prijao bi joj kembridz valjakKako vam se cini ova moja psenicica? Ima li tu nekog potencijala?
Pojasni malo?I meni nekako deluje sasvim solidna, al' mi rece jedan renomirani proizvodjac da je u startu osudjena na krah.
Mislim da bi glatki vise odgovarao jer je zemlja izmrzla i samo kipi pa bi kembridz suvise upadao, a mozda bi i cupao, mada znam da kembridz moze i u prolece, ali mislim da sada nije prikladan.Prijao bi joj kembridz valjak