milovan vrsac
Član
Upravo to. Ne znam kako mogu da savetuju ljude u tako nesto,pa kad ne bi prihranili,to bi bila propast ziva. Ne znam zasto su i vadili uzorke gde je zemljiste smrznuto do 25 cm dubine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako niko se ne seti uslikati te jako lepe zelene pšenice?
Cekaj...jel to ozima jel' jara?Bice,gledao sam danas pustila klicu i krenula gore tako da ce opstati i psenica sejana krajem novembra i pocetkom decembra.
Pojedini sto su sejali rano prizeljkuju da kasna setva propadne, da komsiji crkne krava ja mislim da je bilje da komsiji krava bude ziva i zdrava. Ne beri brigu bitno da nikne nebitno dal je jara ili ozima.Cekaj...jel to ozima jel' jara?
Nemam ja protiv nikoga losu nameru, ALI ako je agro rok od 05- 25.10. plus/minus nedelju dana, onda nemogu da razumem ljude koji na silu seju kraj novembra pa kod nas je bilo "strucnjaka" koji su i u decembru sejali.Pojedini sto su sejali rano prizeljkuju da kasna setva propadne, da komsiji crkne krava ja mislim da je bilje da komsiji krava bude ziva i zdrava. Ne beri brigu bitno da nikne nebitno dal je jara ili ozima.