smiljan123
Član
Nema placanja usluga dok fergo i ja imamo snage....Pisao sam da su mi ljudi ugazili pa sam muku mucio al ako nemoze treca spora moze druga.Odvojim dan i lagano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto sam i ja 1. novembra sejao, tek sad po negde izlaziKod mene psenica sejana 2. novembra tek sada pocela nicati. Posle skoro tri nedelje.
Jel i kod ostalih takva sitauacija ili kod mene nesto nije u redu?
Netreba kombajn popreko da se kreće samo provuci valjak uzduž i biće sve okej...Sad nesto razmisljam. Ako mi je psenica posejana sejalicom popreko, da li mora popreko i da se vrse? Mislim, kombajn da li treba popreko da se krece?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Iako je nilkla vec psenica?Netreba kombajn popreko da se kreće samo provuci valjak uzduž i biće sve okej...
U krug?Kako ce onda Lacin da vrse?
Mene je jedan stari kombajner ucio da vozim kombajn sada je vec pokojni i on mi je uvek govorio da popreko ne kosim jer su njih tako ucili u ZMAJU kada su isli na obuku za kombajne.Kaze kada kosa udari u red dobije max opterecenje,a onda sledeci udarac ide u prazno i sve tako i tu je kod Zmajeva najcesce brzo riknjavala ciganka sa onim polutkama sto je spajaju sa kosom.Sad nesto razmisljam. Ako mi je psenica posejana sejalicom popreko, da li mora popreko i da se vrse? Mislim, kombajn da li treba popreko da se krece?
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока