R
rale
Guest
A meni se cini da ponekad ovde podosta fali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zabranjena prodaja fungicida za tretiranje pšenice,nema nigde niko ništa! Ima li ko neke informacije?
Druže odakle ti to? Jel si čuo negde ili ima neki "novinski članak"?
Ako je tako, ok onda. Čuo sam tu priču proteklih godina pa zato pitam.Ako su u Savacoopu i u Hemoslaviji tako rekli,onda je to tako! Do skora su prodavali,da smeju,prodavali bi i sad,od toga žive
Ako su u Savacoopu i u Hemoslaviji tako rekli,onda je to tako! Do skora su prodavali,da smeju,prodavali bi i sad,od toga žive
Ljudi clan Ganga radi za 3-4 din doradu moje psenice kada mu je doteram. A kada ja semena nemam a on ima da je proda meni 30din u odnosu na 52 din je mnogo jeftino.Eto mi radimo za 3din,a za neke ozbiljnije kolicine,moze i jeftinije.
Tako i mi.Ljudi clan Ganga radi za 3-4 din doradu moje psenice kada mu je doteram. A kada ja semena nemam a on ima da je proda meni 30din u odnosu na 52 din je mnogo jeftino.
Nada poslednja umire.
Samo sam se nadovezao na tvoju cenu.Tako i mi.
Ne razumem sto si citirao moj post?