Jovica2010
Član
Na dva jutra vagon i 300 kg pšenice, a sad čekamo cenu da vidimo kako smo prošli.Vlaga je 14.
Balaton je sijan.
Balaton je sijan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je , cena je kada hoces da te osisaju ta. Licno sam nabavio seme kod Lakatus Bogoljuba u Elemiru covek ima selektor i doradu sigurno 25godina i uvek ima semena koje je za dalju prodaju.
Nada poslednja umire.
To je kada ostavis svoje seme a kada hoces da kupis seme onda je to nesto drugo. Covek ima firmu hoce da zaradi a meni 30din nije bilo skupoTakva pšenica nas nije koštala prošle godine više od 20 din, a ako računamo proizvodnju i selektor nije možda ni 15...
Eto mi radimo za 3din,a za neke ozbiljnije kolicine,moze i jeftinije.A što bi nekom plaćao skuplje nego što ti možeš da je proizvedeš, kad već ostavljaš svoje seme?
Ovde kod nas ima ljudi koji rade uslugu selektovanja, dođu kod tebe kući selektuje i odma ti zapraši i to košta 3,5 din/kg...
Puuuu pa gde bas sada kada treba u bizMis da krenem??Zabranjena prodaja fungicida za tretiranje pšenice,nema nigde niko ništa! Ima li ko neke informacije?
Zabranjena prodaja fungicida za tretiranje pšenice,nema nigde niko ništa! Ima li ko neke informacije?
Ne pisi makar sta.Slavko,sve ti lepo(kombajn,prikolice,traktor,njiva,koleba) jedino to sa prinosom baš nije za diku.