Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidis kako zivim kao agronom kad sam okacio sliku stare sejalice da prodajem,a nidje slike nove masine da se pohvalim.Plata
agronoma je mala pa zaradjuješ kladjenjem
Kod nas duva bukvalno od nove godine,ne duva samo dok pada kisa. Ne pamtim da je ikad ovako bilo.U tom delu Banata (NB) i nema toliko vetrova koliko u Južnom...
Ima i na engleskom,al ne bi sad našo sliku......Jel sad pravo vrijeme da se prska preventivno protiv fusariuma? Kod mene je isto ovako isklasala kao gore na slikama.
Izbokorila se ali ako ne dobije neku ozbiljniju kišu, mnoga sekundarna stabla će ostati bez klasa.Uglavnom se ne providi zemlja.Jel kad ulazis u nju jel se vidi zemlja ili ne ?kako se izbokorila?
Ne zaboravi i nas juznije.Dunavom u Stig....Juce padala kisa zemlja danas suva.Samo u tragovima od tockova nazire se da je bila kisa.Nije ništa kiše bilo ni kod nas ali vi u Banatu imate još jednu veoma lošu stvar a to je vetar koji kod vas ubija.
Moja je već isklasala...Moja teek počinje koji klas,u subotu prskanje,pa će biti i slika,da vas dotle ne jedim