Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene se psenica od ovih padavina preporodila. U odnosu na proslu god je bolja. Jos zastitu da uradim i bice to sve ok. Samo da molimo boga da u junu ne krene neko feniranje sa vetrom i visokim temp pa da sve brzo zavrse. Ako budu temp oko 25-28 °C bice sve to ok. I naravno da svima nama bude dobra cena ako moze 20 >.

Kod mene se psenica od ovih padavina preporodila. U odnosu na proslu god je bolja. Jos zastitu da uradim i bice to sve ok. Samo da molimo boga da u junu ne krene neko feniranje sa vetrom i visokim temp pa da sve brzo zavrse. Ako budu temp oko 25-28 °C bice sve to ok. I naravno da svima nama bude dobra cena ako moze 20 >.
A kod nas ima gde se koka češe pi prsima pa sve do kako vidiš gde zekan protrčava kroza nj,uglavnom srne ne mogu se sakriti u žitu sreća njihova ima dosta repice pa su tamo ,a repica kad srna ustane viri joj glava.
I baš me interesuje koji će kombajn biti naj brži ove god. u vršidbi i pošto će biti ,ali znam da će slama biti skupa,verovatno skuplja od žita.

Poznajem ga i šalivdžija je dečko...:ppozdrav:

Nego vidim u mnogim pšenicama pogotovo u onima za koje znam da je seme oriđinale puno ubačenih tritikala,ječma.itd...

Moju psenicu polako probija klas. Planiram zastitu Prosarom. Da li je rano da to uradim recimo u petak?

Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh