Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ali kako će klasirati robu ako ima primesa od drugih žitarica???:sta:

Mada ja mogu da izjavim već sad da će biti izbačena iz mog plodoreda zauvek,nema mene tu,ma koliko da rodi...

Ma to je mala kolicina tritikala za mlinu,ali kad osavljas za seme imas problem posle zato sto to dogodine bude po celoj njivi pola-pola.

Nikola kako može da bude dogodine pola-pola???Po meni procentualno će biti isto kao i u originalu.:ppozdrav:

Pa sada je bilo po koje zrno,a si video koliki je klas pa sta tu ima zrna,a to trijer ne moze da izbaci posto je slicno kao zito,dobro ne bas pola ali ce ga biti u pm...

Da je neko drugi pitao tako nesto slicno ti bi se odvalio od smeha! Neverovatno pitanje od strane jednog buduceg agronoma!:osmeh:
Ako ne vidis da sam dao i odgovor i stavio ovog ironicnog smajlica onda nije do mene.
Lepo i ja kazem jednom coveku u raspravi ovog kisnog dana da to ne postoji, on uporan kaze ima cuo je nesto... i samo sam cekao potvrdu javnog mnjenja da dobijem opkladu.

Jel kad ulazis u nju jel se vidi zemlja ili ne ?kako se izbokorila?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kiraj a sta fali toj psenici? Meni lepo to izgleda. I ima dobar klas. Bice jos kise i napunice dobro zrno. A tako mala ne moze da ti polegne.

Moja jadnica,nije joj pomoglo ni sto sam je posejao za Mindjusarev rodjendan, vise bi vredela jedna dobra kisa da je pala u martu mesecu ovako slaboooo...:cvetic:

w7hpqq.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh