milos539
Član
Da nisu bile niske temperature preko noci, mozda je to smanjilo dejstvo. ja sma radio sam omega 75 wdg i jos uvek nista, 7 dana od prskanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam ni sam,imam burazera u sremu koji ima nesto sirokolisnog u psenici i prskao je sekatorom,danas mi kaze da korov raste kao lud,sekator ga nije ni opekao.Sve mi ovo jako sumljivo,mnogo njih se zali na korov u psenici a prskali su.Da nisu bile niske temperature preko noci, mozda je to smanjilo dejstvo. ja sma radio sam omega 75 wdg i jos uvek nista, 7 dana od prskanja.
Koje su ustvari povoljne temperature za dobro delovanje herbicida?Da nisu bile niske temperature preko noci, mozda je to smanjilo dejstvo. ja sma radio sam omega 75 wdg i jos uvek nista, 7 dana od prskanja.
Kazu zastitari da nesme bilo koji herbicid ako je prskano sekatorom,medjutim postavlja se pitanje zasto sekator nije delovao,ne samo kod mene i kod ostalih u selu koji su prskali.Do sad sam imao jako lepa iskustva sa ovim herbicidom,za ovu godinu me zavio u crno,psenica sva u korovu koji raste samo tako...
ispod 12 stepeni C nema pravog ucinka hemije.Mislim da ne sme biti ispod 5c. nocna temperatura. ako gresim neka me neko ispravi.
To sam i ja mislio i po savetima zaštitara čekali smo da se ustale noćne temerature i eno ima malo bolesti u pšenici (radjeno Falkonom u punoj dozi). Par ljudi iz sela koji rade više zemlje,ili iz nekog drugog razloga,nisu toliko čekali odradili su ranije prvi tretman i kasnije u jednom trenutku pšenica je počela da žuti. Svi smo mislili,pogrešili su poranili su. Ali nisu. Sad da vidiš tu pšenicu i našu..... Nebo i zemlja! Ne mogu reći šta će biti do kraja.... Da li joj to što je požutila smeta ili će se kasnije manifestovati,ne znam. Ali da sad bolje izgleda-izgleda.ispod 12 stepeni C nema pravog ucinka hemije.