vladimir92
Član
Ja sam mislio da je Ns 40,posto mi se cini da Mica ima i njega..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znao sam da je NS,Ingenio i Apač su toliki kad izvlatajuxexexe sad se pola ljudi skenj...o...svi mislili ingenio,apac i slicno
Imam orginal NS40 nije ni slican.Ja sam mislio da je Ns 40,posto mi se cini da Mica ima i njega..
xexexe sad se pola ljudi skenj...o...svi mislili ingenio,apac i slicno
Ljudi kod nas se pojavio novi problem na zitu u pitanju je tresnjina osa ima je na zitu zlo i tu gde je ima zito bledo nikakvo i izgrizeno ko kada pipa kukuruz napadne sta raditi prskati ga insekticidom ili ne?
Ma ja budala u prvoj prskalici zaboravio da stavim insekticid tek kada sam otisao na njivu i poceo da prskam setio se da ga nisam nasuo i bas na toj njivi najezda tresnjine ose posle sam sipao ostalo mi GETGO 20 OD katastrofa jak insekticid smrdi za medalju,a i ubitacan za sve insekte!Ja sam sipao insekticid Fobos pri zastiti radjenoj 22 aprila,tacnije excorta+tezis+Fobos i sve to zacinio ureom,pravi koktel...cena mu je 600 din po h u cardaku.Za sad sve dobro
Trudim se da stručne savete ispoštujem na vreme. Dve prihrane su odrađene pred kišu, a prvi tretman od korova(Sekator) i od bolesti (BumperP) su takođe odrađeni po preporuci Mire Babić iz firme Adama. Danas je bila na pšenici i konstatovala je da je u odličnoj kondiciji i da je prvi tretman odrađen blagovremeno.Sacedu ljudi navaliti da seju simonidu iduce godine... pa nije to samo do sorte... vec je i do gazde. Svaka cast, lepa psenica, samo da ne polegne
Zdravko nesme ni da me pogleda,od mene moze samo da dobije.....Idi kod Zdravka u pojoapoteku na Kamicku i pitaj njega... On ce ti sigurno dati odgovor...
Taj koji ti to rekao,nema pojma,jer dva herbicida nisu iz iste grupe,da jesu,nebi smeloKazu zastitari da nesme bilo koji herbicid ako je prskano sekatorom,medjutim postavlja se pitanje zasto sekator nije delovao,ne samo kod mene i kod ostalih u selu koji su prskali.Do sad sam imao jako lepa iskustva sa ovim herbicidom,za ovu godinu me zavio u crno,psenica sva u korovu koji raste samo tako...