Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Graindor
Ipak,bitno je da je zdrava i cista,a i malo lepse izgleda uzivo
Ovo i mene interesujeNije to retko,to je idealno,tako treba da izgledaju sorte koje se bokore mnogo,veruj mi da sam probao gusce,bacio seme dzabe i imao manji prinos,nemoze covek da veruje kako curi ovako a sve misli retko...
Nije valjda da si sad bacao vestak ili nisam dobro razumeo prihranu?
Primetio sam da na pšenici ima dosta žitnog pivca. Da li da prskam sa insekticidom? Pošto sam pročito da se sad već ne preporučuje hemijska zštita zbog karence.
Ovo i mene interesuje
Nije to retkomindjusar.... Klas odlicno izgleda, ali je sklop slabiji. Ipak je to mala setvena norma. Sto se tice djubriva neznam koliko je rentabilno toliko baciti. Da li bacis prema peporuci posle analize zemljista ili odoka? Koliki ocekujes prinos ili cenu da bi ti se to isplatilo?
Danasnji obilazak terena do Vinkovaca,psenice su jos gore nego kod nas. Ovde smo slucajno stali jer je bila cuprija,pa se moglo preci u njivu:
Tebi za sve merilo da bude preko struka,a možda domaćinu netreba slamaBecarino al znas teren. Jeste to je posle Tovarnika prema Oroliku. Ali su generalno niska i losa kompletno,retka su visine preko struka.