Moja nije požutela.Fungicid i herbicid još uvek stoje u garaži. Danas se trebalo dejstvovati ali je ceo dan duvala Košava sa Dunava pa je odloženo za sutra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja nije požutela.Fungicid i herbicid još uvek stoje u garaži. Danas se trebalo dejstvovati ali je ceo dan duvala Košava sa Dunava pa je odloženo za sutra.
Da sad je najnovije,popijes gajbu piva i gledas u mlaz dok piskis....
Tako je prijatelju,ja sam naveo primer jer u mojim njivama je ravno i mogu i trecom brzom da idem ali ne i da prskam,njiva u kojoj nemogu drugom brzom da oprskam za mene nije njiva,a ako tako bude onda postoji i prva brzina i malo se samnji pritisak i opet dobijes isto.Zato sluzi germinator, drljaca, setvospremac, teska drljaca da se napravi da njiva bude ravna. Posle toga moze se ici 10-12km/h bez bojazni da ce poskociti i preskociti.
Palas herbicid,cisti sve trave i divlji ovas.Jedno pitanje, imam divlji ovas u psenici kako da ga ELIMINISEM .