KishRobert
Prijatelj Foruma
Mislim da je kiraj negde pisao,da on dzak 50kg,bubne u onu kockicu od 1000lit i tako spremi za psenicu.
Ako se dobro secam...
Ako se dobro secam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ureja se najbrze sa vrucom vodom rastopi.
Nije mi velika psenica mnogo,u pola manja nego kod Kiraja,ako mislis da je u tom pogledu kasno.Malo je kasno za Mustang.Nemoj da napraviš karambol.
1500 +150 litara.Torpedo je 4806 ali ima manje gume .Lepo se slaže sa prskalicom.kiraj koliko je litara ta prskalica? dobar ti torpedo jel to 4806? kako ide u tandemu sa tom prskalicom?
nisam strucnjak za te stvari al kod nas su na jednom predavanju tokom zime govorili o rastapanju uree u toploj vodi i rekli da je to promasaj,da to sto se rastopi u toploj vodi mozes komotno prosuti,dakle samo na hladno i povremeno mesati pa cak i ceo dan..............e sad.....ako su lagali mene ja lazem vas....inace nekoristim folijarno jer mi ide na zivce ciscenje dizni.......