Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lechler plave dizne ST 110-03 i trošim 130 l/kj tj. 250 l/ha, pritisak 3-4 bara.
Ma korov samo kad je dramaticno inace nemoze joj nista i nema ga u sustini barem kod mene necu da bacam pare.
Korove ako sad poprskate mirni ste do zetve, a ako ih ne poprskate i tamo negde u junu kad zito krene da sazreva korovi ce da dodju do svetlosti i da napreduju i onda imate u zetvi vecu vlagu, prljavije seme.. Tako da vam se ta vasa racunica o ustedi i ne pokazuje kao usteda..
ST su standardne najobičnije dizne,a nisu za vetar
Po ovom vetru sa ID i IDK može da se prska!!!
Danas krenuli sa prskanjem, Metmark +presing...
Isprskao 1 prskalicu, spakovali se i dosli kuci. krenula takva vetrina da duva, da ni dizne protiv vetra bas ne pomazu mnogo....
Kada se vetar smiri nastavljamo. A u medu vremenu idem da kupim malo otrova za miseve, prave dar-mar na psenici, iako sam ih vec jedanput `prihranjivao`.
Dali je druga generacija ili su ovi matori neunistivi mamicu im njihovu......
Nemamo vage, vlagomere, hektolitar nam ne igra neku ulogu, bolekčina ni u naznaci, MAP, DAP, FAP, misaone imenice. Nemamo gde da kupimo i ako bi hteli. FAP je šala, naravno. Prinosi dovoljni da opravdaju ulaganja i finansijsku konstrukciju za život. Površine pod pšenicom u mom kraju potpadaju pod statističku grešku na nivou okruga.I kakvi su prinosi ??? Pa jel ima bolesti ???
- - - - - - - - - -
Ma korov samo kad je dramaticno inace nemoze joj nista i nema ga u sustini barem kod mene necu da bacam pare ,la sto se tice bolesti kod nas ima dosta kum prosle godine nije oprsko nijedan tretman pa je puko na 6 jutara ko zvecka u samom startu je bilo malo losije nicanje bila je malo redja pa misevi on nije mario nista i posle verovatno mu napala bolest niije imo nista puko ko bas na zitu ,jecmove takodje nije tretiro ali su mu bili svi extra i prinos iznad proseka.