Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li psenicu moze ovih dana prskati protiv trave i sa kojim herbicidom bi to bilo najbolje.
Koja je cena tog TEZIS-a moze i na PP.... Zanima me dal je skuplji od Sekatora...
Neznam kako vi,ali kod nas onaj meteor ,metmark,ona mala kesica od 200dinara,to tako lepo ocisti njivu i psenicu,da je to cudo.
strasan preparat a jeftin...posle njega kad sejes sve puca od snage....samo prskajte nemilice,sejaceteposle u saksije!Neznam kako vi,ali kod nas onaj meteor ,metmark,ona mala kesica od 200dinara,to tako lepo ocisti njivu i psenicu,da je to cudo.
Moje skromno iskustvo kaže da Sekator višegodišnje širokolisne korove SAMO onesposobi da nebudu konkurentni pšenici,ALI dok prođe kosa od kombajna teraju ponovo kao da ništa bilo nije
Moja kombinacija je Starane (Fluroxipir) 0.8l/ha + Tezis (metsulfuron-metil) 10g/ha ,da bolje nemože biti