cicimoric
Član
Bacio sam Ureu na psenicu i dosla ova jucerasnja kisa na nju posle tacno nedelju dana. Pre toga je bila kisica od 2 litre. Koliko se od djubriva izgubilo, ili nije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kan šta drugo , čini mi se da je tamo kod vas uglavnom kisela zemlja . Oćeš li sijati nešto poslije tritikalea jer rano ide u silažu , kukuruz rani možda ili soju ako nije previše kiselo ?Šta preporućujete za gnojidbu tritikalea,predsjetveno je išlo oko 200 kg/ha 15 15 15,šta sad da koristim,jer će svakako taj tritikale u silažu,pa mi treba masa,a trenutno je visok oko 20 cm,a prošla kultura je bila postrni kukuruz
Tako cu onda i da uradim a mislio sam kad budem prskao protiv bolesti ici i foliarnu prihranu i to je to.idi iz 2 puta i to 60% u prvoj prihrani a ostatak u drugoj za 20 dana
Koliko vremenski moze djubrivo da sedi a da se ne istopi, mislim da ne izvetri, planiram kan za prihranu, ali je zemlja previse suva, a kanu treba dobra kisa da ga istopi, a kise ni na vidiku?