MONTOYA
Član
Jel to negde prema Zminjaku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad prestane opasnost od mrazeva i kada je temp.bar 15C pa navise.to je tek u aprilu valjdaKada psenica moze da se poprska od trave ?
Pa valda je vazno da izadje sto vise trava i samoniklog suncokreta. To ce se desiti cim se temperature ustale. Uglavnom ne treba zuriti i u istom prohodu uraditi zastitu psenice od bolesti lista i eventualno folijarno prehraniti.kad prestane opasnost od mrazeva i kada je temp.bar 15C pa navise.to je tek u aprilu valjda
Kako vidim temperatura u narednom periodu prava prolecna. Da li bi valjalo ici prvu prihranuu sa kanom polovinom sledece nedelje. Prosle godine sam kanom isao 8marta
Kad planiras da razbacujes kan prvu prihranu i kolikoi ja prosle isao 8 marta ali sa anom 2kg po aru i bilo mi je extra zito,ove planiram da mu bacim po 3 kg kana?
Jel to negde prema Zminjaku?
Kad planiras da razbacujes kan prvu prihranu i koliko
?
Danas uradio prvu prihranu sa ureom,lepo išlo,zadovoljan sam sa izgledom pšenice,dosta se popravila,posle ovog snega.Žao mi je što nisam poneo mobilni da uslikam,sledeći put ću sigurno.