grunt
Član
Pitanje je dali uopste pocinjati sa setvom psenice
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako ga nanosis na seme??@spasoje
Ok preparat ja sam ga koristio,kao i Akord,sad sam kupio Taykun,sve isti ocin...
Ja sam prosle godine sa mesalicom i sad cu najverovatnije isto.Sa kojim selektorom radis?Kad selektiram,zrnco curi i spiralu a u cev curi polako hemija i kako ga vuce gore tako ga okrece i ujedno farba i sipa u prikolicu,na spirali je sud za hemiju i na donjem delu je slavina od motora od goriva,tu ujedno i stelujes kolicinu hemije...Komsija npr ima malo da farba oko 1t,on farba u mesalici.
Bitno je da bude ofarbano mesto gde klica izlazi,tako da nemora da bude jako zdravo ofarbano kao Buba miranovic.
Tozo nisi valjda sve u mešalici farbao? Ja trebam 5 t najverovatnije ide u mešaonu za stočnu hranu.Moze se bez problema u mesalici farbati, probano je sa kompresorom ali tesko onom ko farba, pa se vratilo na mesalicu... jeste malo sporije ali uradi super posao ja sam 12000kg spremio.
Jesam sve je u mesalici farbano, za 3-4 dana gotov posao, i izmereno u vrece od 50kg, naslagano samo utovar i piciTozo nisi valjda sve u mešalici farbao? Ja trebam 5 t najverovatnije ide u mešaonu za stočnu hranu.
Koje sorte sejete?E svaka ti čast.
Apac u full-uKoje sorte sejete?
Nema tu pune I pola doze uradi se analiza I dobije koliko joj treba.Uopšte nisam sentimentalan I nisam sujetan da imam najlepše žito u selu ,samo me zanima krajnji rezultaat a to je koliko ostaje u novčaniku,A na prolece 400 kg urea i ode mast u propast,svi kazemo baci cu minimum djubriva a kad dodje mart a ono lepo zito ko iz bajke pa nam zao da ne bacimo punu dozu,kazemo VALDA ce biti neka cena a ono prcccccccc
Sta je to za vredne ljude, nista!Tozo nisi valjda sve u mešalici farbao? Ja trebam 5 t najverovatnije ide u mešaonu za stočnu hranu.
upravo tako ne polegne, prinos bude jaci od proseka a usteda na vestaku ogromna!Nema tu pune I pola doze uradi se analiza I dobije koliko joj treba.Uopšte nisam sentimentalan I nisam sujetan da imam najlepše žito u selu ,samo me zanima krajnji rezultaat a to je koliko ostaje u novčaniku,