Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fotomontaza.Otkud u Rasancu ravne njive.DAnas malo prosetao da njive... Zadovoljan sam nicanjem,malo jesam zakasnio sa setvom ali nije nista strasno... Sorta je NS-40 a pred usev je bio Suncokret...
Njiva je tanjirana nije orana pa zato ima malo ostataka od Suncokreta na povrsini ali ja msilim da nije strasno...
Fotomontaza.Otkud u Rasancu ravne njive.
Na kraju ce biti bolje na oranom,ziv bio...Bas cu da uporedim... Ali sumnjam da ce da bude neke drasticne razlike jer sad bar kod mene u ataru ubedljivo vode Psenice koje su posejane samo na tanjiranim njivama... A i kod mene je to slucaj... Naravno ja mislim da je nemoguce bas sve parcele spremiti tanjiracom zato neke nisam ni pokusavo (Kukuruzista pogotovo)...
Mozda ce cak bolji prinos da bude na ovim parcelama gde je tanjirano ali to ce delom da bude jer su to mnogo bolje njive koje sam mogao da spremim tanjiracom....