mindjušar
Član
Predusev soja,prskana tifensulfuron-metilom zbog Helliantus annus-aA kad smo Kish-a ste napadali da ne radi domaćwinski, pa šta je sad? Ne rekoh li ja da će ove godine mnogi da se iznenade.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predusev soja,prskana tifensulfuron-metilom zbog Helliantus annus-aA kad smo Kish-a ste napadali da ne radi domaćwinski, pa šta je sad? Ne rekoh li ja da će ove godine mnogi da se iznenade.....
Predusev soja,prskana tifensulfuron-metilom zbog Helliantus annus-a
Evo jednog zanimljivog naslova, pa sami prosudite. http://www.kurir-info.rs/vesti/biznis/psenice-ce-biti-i-za-izvoz-clanak-1454893
Predusev soja,prskana tifensulfuron-metilom zbog Helliantus annus-a
Evo jednog zanimljivog naslova, pa sami prosudite. http://www.kurir-info.rs/vesti/biznis/psenice-ce-biti-i-za-izvoz-clanak-1454893
Sve što je dalo ispod 7t/ha NIJE RAĐENO DOMAĆINSKI,i ja gde nisam to imao,znam gde sam zeznuo,bar priznajem,za razliku od nekihSam si sebe zakopao sa onom izjavom " nije rađeno domaćinski"
I ja sam se nadao da će me usrati 4t./ kj al' ništa od toga.Najviše me buni loš hektolitar,tj. od kad sejem pšenicu nikad nisam imao hektolitar ispod 76%@ljusha,nadao sam se boljem prinosu,uradio si i vise nego dobro.
A taman razmisljao da posejem Nikol kad ono ..... A meni kazu odkud tako dobar hektolitar na Euclid 78,2 svi kazu da ima jako mali,al bice bolje.I ja sam se nadao da će me usrati 4t./ kj al' ništa od toga.Najviše me buni loš hektolitar,tj. od kad sejem pšenicu nikad nisam imao hektolitar ispod 76%
Na Komarom sam napravio 2 GREŠKE, nisam primetio kod prvog fungicidnog tretmana,da ima pored rđe i septorije,a kad sam primetio,već je uzelo maha ; Druga greška,pre klasanja par dana krenula rđa,a ja sam odlučio da sačekam 2-3 dana da izađe bar delimično klas,pa da prskam 2u1E skorije nisam procitao gluplji komentar i konstatacijuSamo si ti domacin sa friziranim ciframa a mi smo gologuzija i slepci.Daj prosvetli nas molim te da i mi po ovim cukama i brdima gde je 5-6 tona maksimum, naucimo da sejemo psenicu sa rekordnim prinosom.Zalosno ko sve ovde zaludjuje siroke narodne mase.