Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Управо тако, ко је на време извршио заштиту ове године има рода, ја ето нисам радио заштиту, јер је отац рекао да нема потребе, да јој ништа неће бити, а кад смо дошли да обиђемо њиве имали смо шта да видимо. Рђа у подмаклом стадијуму, тако да је прскање урађено сам ода би се спасло шта се може спасти. Писао сам да сам имао просек 2,5т/кј, док је рецимо хектолитар био одличан око 83, са примесама око 2%.
Рођак који ради преко 1000 Ха рдио је прскање у 5 пута и има принос од преко 5т/кј и то све са домаћим сортама жита из НС института. Био сам јуче ето на једној њиви коју је вршио и видео сам како му се кош на ЈД ВТС 9660 пунио тј. којом брзином...
Ако хоћеш да имаш велики принос, у доброј години, мора се прскати пшеница бар два пута. Зато ови французи имају ненормалне приносе од преко 9т/ха.....
Tacno od reci do reci.PotpisujemBlago rečeno pričaš gluposti,prvo taj što je imao 5 tona prskao je 5 x po 7000 din (sredstvo+gorivo) minimum,to ti je prevedeno u pšenici 2 tone,i ostaje mu 3 tone,a drugo ja prošle godine nisam prskao ni jednom pšenicu pa sam imao 3,4 tone po KJ,i to na lošijem terenu.Ova godina je bila specifična što ne mora da znači da će i sledeća da bude,ali bitno je da je stvorena euforija,i sad će svi dogodine da prskaju minimalno 3 puta ,a možda neće biti potrebe ni za jednom.Ali zato će farmaceutske kuće da trljaju ruke.
Svaka ti cast ako si izgukao prosek bez zastite,kod nas ko nije uradio zastitu nema ni rekord 20.Управо тако, ко је на време извршио заштиту ове године има рода, ја ето нисам радио заштиту, јер је отац рекао да нема потребе, да јој ништа неће бити, а кад смо дошли да обиђемо њиве имали смо шта да видимо. Рђа у подмаклом стадијуму, тако да је прскање урађено сам ода би се спасло шта се може спасти. Писао сам да сам имао просек 2,5т/кј, док је рецимо хектолитар био одличан око 83, са примесама око 2%.
Рођак који ради преко 1000 Ха рдио је прскање у 5 пута и има принос од преко 5т/кј и то све са домаћим сортама жита из НС института. Био сам јуче ето на једној њиви коју је вршио и видео сам како му се кош на ЈД ВТС 9660 пунио тј. којом брзином...
Ако хоћеш да имаш велики принос, у доброј години, мора се прскати пшеница бар два пута. Зато ови французи имају ненормалне приносе од преко 9т/ха.....
Odakle Vama to da nama nesto stalno gori ?
p.s Prinosi su jako sareni , od 11 m /kj do 43 m /kj
U pravu si, ali to je bilo pre 4 godine . Ovo nije bila naša greška, nego Claas nije radio uopšte od prošle sezone, jer mu je zvekete motor, sad je ubacen drugi motor i ovo mu je prvi otkos ove godine. Mislili su da je problem u auspuhu ali nije, kosa zapinjala od sraf , posle je i kod njih nakon varenja auspuha bacio varnicu i zapalio slamu, ali je vatrogasni kamion bio na njivi dok su probali.Mislio sam na DACIJU ako nisam u pravu IZVINI