paorpaor
Član
Simonida zasigurno nema osije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto ti umisljas da se smejem i da sam zadovoljan cenom (i meni je prosecan prinos 33 metra po kj, a sve moram odmah prodati), to je tvoj problem, nego prosto ne mogu da poverujem da neko misli da cenu diktira to sta ko pise i prica o prinosima. Eto zas razliku od tebe koji nam zelis takvo nesto, ja nam svima zelim da sledece godine imamo i bolje prinose i bolju cenu.Smej se ti tako zadovoljno trenutnom cenom. Imao sam zveztanu blizu 3 t/kj i tvrdim da ta trava u moju njivu nece uci. Sto se vas tice daj boze da vam rodi i po 10 t/kj i cena vam bila dinar po kilogramu.
Ako je ovo slika Simonide ,otkad je Simonida "brkulja" ?Neki forumasi su prognozirali 4t/kj... ja reko 3 ako bude bice super... rodilo tacno 2795kg/kj... Simonida je upitanju...
Da li Inginio hoce da polegne, ili je otporan poput Apaca, balatona?
Ih 4500kg/kj za ovu godinu je savrseno dobro! Malo mi nije jasno kako odbici 150kg/kj a imas hektolitar u SRBS kvalitetu? Zar je lom bio 5-6%?
Razum ja tebe. Na ovom forumu su uglavnom svi rekorderi u proizvodnji pšenice. Svi govore o dobrom rodu od 40 i preko 40 meteri/kj marketing je čudo. Skoro i nema ili ih i nema onih sa ispod 20 meteri, tako da dolazim do zaključka da je cena od 17 din/kg sasvim realna u odnosu na prošlu godinu.To sto ti umisljas da se smejem i da sam zadovoljan cenom (i meni je prosecan prinos 33 metra po kj, a sve moram odmah prodati), to je tvoj problem, nego prosto ne mogu da poverujem da neko misli da cenu diktira to sta ko pise i prica o prinosima. Eto zas razliku od tebe koji nam zelis takvo nesto, ja nam svima zelim da sledece godine imamo i bolje prinose i bolju cenu.
Sto hitnije u crkvu ,stalno vam nesta gori.
druze nema ovde nikakvog marketinga nego imas ljudi kojima je rodilo i onih kojima nije rodilo ni blizu proseka....meni odgovara cena od 17din ako bude vise jos bolje,a dobro zna svako da se na psenici nikadd nije moglo uloziti puno para....tako da iz mog zakljucka po ceni od 17din minimalan rod treba biti 30meteri po jutru i moze se minimalno zaraditi 25000din i to ko placa kombajn a ako hoce nek proracunaRazum ja tebe. Na ovom forumu su uglavnom svi rekorderi u proizvodnji pšenice. Svi govore o dobrom rodu od 40 i preko 40 meteri/kj marketing je čudo. Skoro i nema ili ih i nema onih sa ispod 20 meteri, tako da dolazim do zaključka da je cena od 17 din/kg sasvim realna u odnosu na prošlu godinu.