Sta njih boli kur## koliko meni rodi,ni ja ne pitam kolika je proizvodna cena traktora,hemije,djubriva...gledam jel mi odgovara ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kameni jel ti to odmah melješ u brašno kada ti je heder tako beo?!
Cenu traktora,hemije, djubriva odredjuju ONI. Cenu psenice opet odredjuju ONI. E sad ako je psenica tako dobrog roda kako se prica cena nece biti, recimo 23 din vec 15-16 din/kg (ne daj boze)Sta njih boli kur## koliko meni rodi,ni ja ne pitam kolika je proizvodna cena traktora,hemije,djubriva...gledam jel mi odgovara ili ne.
Smej se ti tako zadovoljno trenutnom cenom. Imao sam zveztanu blizu 3 t/kj i tvrdim da ta trava u moju njivu nece uci. Sto se vas tice daj boze da vam rodi i po 10 t/kj i cena vam bila dinar po kilogramu.Kameni hajde napisi da nisi imao 4,4 tone po jutru nego po hektaru, mozda dobijemo cenu preko 20 dinara za kg. Ucini to za nas .
Neki forumasi su prognozirali 4t/kj... ja reko 3 ako bude bice super... rodilo tacno 2795kg/kj... Simonida je upitanju...
Na putu Ruma-Sabac, odmah pored nadvoznjaka sam video ogled psenice vise semenskih kuca. Da li je taj ogled skinut i da li se znaju rezultati?