Sta njih boli kur## koliko meni rodi,ni ja ne pitam kolika je proizvodna cena traktora,hemije,djubriva...gledam jel mi odgovara ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kameni jel ti to odmah melješ u brašno kada ti je heder tako beo?!![]()
Cenu traktora,hemije, djubriva odredjuju ONI. Cenu psenice opet odredjuju ONI. E sad ako je psenica tako dobrog roda kako se prica cena nece biti, recimo 23 din vec 15-16 din/kg (ne daj boze)Sta njih boli kur## koliko meni rodi,ni ja ne pitam kolika je proizvodna cena traktora,hemije,djubriva...gledam jel mi odgovara ili ne.
Smej se ti tako zadovoljno trenutnom cenom. Imao sam zveztanu blizu 3 t/kj i tvrdim da ta trava u moju njivu nece uci. Sto se vas tice daj boze da vam rodi i po 10 t/kj i cena vam bila dinar po kilogramu.Kameni hajde napisi da nisi imao 4,4 tone po jutru nego po hektaru, mozda dobijemo cenu preko 20 dinara za kg. Ucini to za nas.
Neki forumasi su prognozirali 4t/kj... ja reko 3 ako bude bice super... rodilo tacno 2795kg/kj... Simonida je upitanju...![]()
![]()
Na putu Ruma-Sabac, odmah pored nadvoznjaka sam video ogled psenice vise semenskih kuca. Da li je taj ogled skinut i da li se znaju rezultati?