R
rale
Guest
Jecam je nezamenljiv u ishrani svinja nikakav apac ni drugi indijanci ne mogu ni do clanka a 15% proteina je malo previse ,uslikajte mi neki nalog gde je to mereno .Sve preko 10% je previse.Pozzz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mićo nerazumem kakve sad veze ima voda iz 2010 sa ovom godinom, ako nisi razumeo šta sam rekao ok, kad je žito retko tu nemožeš očekivati neki rod a jedan od znakova da je žito retko je kad vidiš zemlju ispred kombaja dok vršeš a nedaj bože i kosu kako seče.
Jel SlavkoZnam Mićo kako je bilo, išao sam kumu da pomažem, imao jednu parcelu kritičnu gde je kombajn sa gusenicama morao da vrše, sačuvaj bože kako je parcela izgledala posle vršidbe.
Dunđerski je imao gusenice na Faru 3580 iz SentomašaDerane jel treba časom da dođem da to opajem.
Minđušar neznam na kog Slavka misliš.
Derane dolazi,sve preko 35 meteri po jutru ide tebi.Derane jel treba časom da dođem da to opajem.
Minđušar neznam na kog Slavka misliš.
Zar pekara nije Evropa , i zar kombajne ne održava ZolikaMislim da nije bio Slavkov, pre će biti da je Denkov što drži Internacional pekaru tojest njegov majstor Atila koji mu održava kombaje (bar je tad tako bilo a što reče Far 3580), inače poznajem Slavka.
Matiću valjda mu je svanulo kad je došao u Bačku.
Evo po 100-i put rezultati analize psenice Apac.
Na cedulji ispod VL upisani su proteini.