16 ili 17 Evo Galetin divani i smeje se
Onda ce on sejati sledece godine psenicu i uvoziti stocnu psenicu ,nece nas zezati sa hektolitrom,i ostalim nego ce lepo od fine stocne praviti hleb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
16 ili 17 Evo Galetin divani i smeje se
uffff, videcemo , lane je na najboljim njivama bilo 42, 3 metera al nije izgledalo ko ovo. Za sad ima lepo nalivenih zrna. Euclide mi je jedna od najboljih psenica sto imam, mozda ne izgleda na slici jer sam okino fotku sa lenije al kad se udje u njivu ima sta da se vidiTaj Apach ti je sila! Tu ces skinuti lako 4700/kj ili 8200 kg/ha. Javi cim si ga skinuo.
hahaha, za hektolitar vec unapred mogu da priznam poraz , mada nase iako ima manji hektolitar vaze ko KukujevackoSlavko91 hoce li biti pune prikolice? Nemoj opet da te sijem ko prosle godine
12 oktobar...Kada je sejana?Ima lepo zrno.
Zvezdana,sala mala,ns40s,ipakI ja mislim da to nije zvezdana, to je NS40S.
Andino nista ne valja, taj ko ti je rekao da je dobar i prodao ti seme, gadno te presoSlavko a Andino,jel imas i takvo?
hahaha, za hektolitar vec unapred mogu da priznam poraz , mada nase iako ima manji hektolitar vaze ko Kukujevacko
Napravite mesta za fergusona i 2 dubrave.