mcbaycow
Član
Imam jednu parcelu potpuno unistena, juce sam je tek video... Kada odem ponovo slikacu je i okaciti....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lord Ogy,to voluharice pasu,bar kod mene je tako! Pregriženo iznad zemlje
Nema pomoci sada kazu strucnjaci nema efekta jer bolest deluje preko zarazenog zemljista.Prati situaciju,jer kazu da kad se pojavi u par krugova za nekoliko dana je i cela njiva zahvacena.Neznam da li bi bilo efekta prskati sa nekim fungicidom.
У праву си,боље што нема,ако ти је као слика орања од пре пар година,боље да се не брукаш...А лична је ствар да ли ће неко стављати слике домаћинства,има вас свакавих,ко зна шта радите..Тј знам шта паор паор ради а мсм да ни ви нисте ништа бољи.Pre nego li nastavis da baljezgas i balegas po forumu,prelistaj isti pa vidi moje slike mojih psenica.
A u medjuvremenu,postavi makar jednu sliku iz tvog domacinstva,ako ga uopste imas,pa da vidimo mi sa cime ti to radis i gde ti to gazdujes,posto si ovde nista drugo,sem obicnog anonimusa koji sem provokacija,drugo nista ne pise.