vladimir92
Član
Zavrsena setva danas,ukupno posijano nekih 1.80h,sto psenice sto tritikala.Od psenice posijan Apac i Ingenio.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
renesansa ide 4kg po aru kod mene, a za ostalo neznam, apachi bacam 3kg po aru , ja imam renesansu seme staro 6godinaKoliko sejete po hektaru psenice sa tavana??? Imam nesto svoje psenice prva reprodukcija pa neznam koliko da posejem po hektaru.. Sorta je Simonida i Renesansa koliko mi se cini.... I da li moze NS40 da se seje u prvu reprodukciju,neki kazu da moze neki da ne moze,kao mora uvek orginal seme???
Da li balaton vise radja od renesanse??Takodje zavrsio danas setvu.
Pola eugena,pola balatona!
Kod mene u ataru skoro da neces sresti sejalicu za psenicu prekosutra je vec polovina oktobra
Ciroooo druzeee najavljuju kisu do cetvrtka a posle jedno sedam dana lepo vremeJa u ponedeljak krecem i do srede zavrsavam... Neka hvala vidim da svi posejase 20 Septembra,meni se ne zuri toliko...
Zar to nije mnogo,275kg po hektaru??Danas poceo i zavrsio za par sati setvu! Seme Apach posejano 5 kj sa oko 160 kg/kj.