mindjušar
Član
Nema tu više šta da niče,šta čini ti se retko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na detelinu je bačeno 400kg/kj eurofertila,šta ostane posle pšenice sadi se voćnjak,a na kukuruzište bačeno nešto smešno,valjda 100kg/kj,ali nisam siguran,bačeno je ručno AKO je bačenoSasap , dosta bolje izgleda iz ovog ugla.
@Mindjušar , to je direktna sjetva u kukuruzište i lucerku , jelda?
Super je , tipujem da će u kukuruzu bolje roditi.
Nemoj mi reći da je razika u setvi jedan dan na te dve slike???prva slika je 21.10, a druga 20.11. Jako mi je malo porasla za mesec dana Predusev kukuruz koji je dao oko 3800kg/kj uz ful ful djubrenje. Pre setve podjubreno sa 150kg/ha Map i sa 100kg/ha Urea. A sejana je oko 10.10 (nisam siguran)
Da upravo tako. Ok ako je super. Meni je to mrsavo koliko je napredovala za mesec dana. Mozda previse ocekujem? Sejem psenicu prvi put samostalno. Primetio sam par rupa od misa, ali nisam stigao da ih nahranim cinkfosfidom. To cu sl vikend odraditi.
Momo ja bi se ipak oplkladio na lucerište.Super je , tipujem da će u kukuruzu bolje roditi.
@Sasa P
Ova parcela je od sela 100m (vide se kuce u pozadini). Macke se izgleda ulenjile u mom slucaju
Kakvo prase? Nije moja nijedna njiva od te dveNisam znao za ova djubrenja , al da nije toga za kukuruz lucerka je br 1. a za pšenicu neznam baš . Za kukuruz nema bolje zemlje nego prve godine poslije soje i druge godine poslije lucerke. Znači mindjušar one tamo godine opali tu kukuruz i sve poslije soje pa nakrivi kapu.
A prase se još nije sleglo ni ono od prošle opklade pa da nebude previše.
U pravu si, nego ne znam gde nam se denuo Sloba