Pšenica 2012/2013

Koliko planirate posejati pšenice na jesen?

• Isto kao ove godine

Glasovi: 74 37,9%
  • 50% manje

Glasovi: 14 7,2%
  • 50% više

Glasovi: 40 20,5%
  • 100% više

Glasovi: 31 15,9%
  • 100% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 10% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 20% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • 30% manje

Glasovi: 5 2,6%
  • 40% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • ništa

Glasovi: 17 8,7%

• Ukupno glasača
    195
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo se vratio iz Ns, barze se pune a na istovaru sigurno ceka preko 100 slepera jeer je red od danubijusa pa do nekadasnje azotare. Tako da se nesto ispod zita nase zito valja.

Јбт, цена катастрофа а откупљивачи се никад више нису отимали за пшеницу као ове године.
Да неће бити каквих промена у цени касније...:sta:

Dva puta teska tanjiraca uradi posao,nema potrebe za spremacem,bar ga ja ne koristim,vadi dzombe i capure napolje,a kembridz je keva,ravna,nabija lomi drobi,zito onda nice jednako i brzo...

Јбт, цена катастрофа а откупљивачи се никад више нису отимали за пшеницу као ове године.
Да неће бити каквих промена у цени касније...:sta:
kuces vece promene kad cim je natovare dobiju 18 dinara

Pa pogledaj cene napolju!!!
Dovoljno im je samo da izadje iz srbije!
Nisam nesto optimista da ce nam drzava izaci u susret sa cenom

Pa pogledaj cene napolju!!!
Dovoljno im je samo da izadje iz srbije!
Nisam nesto optimista da ce nam drzava izaci u susret sa cenom

cena u madjarskoj je slicna nasoj i iznosi 156.5E/t
a u makedoniji je verovali ili ne trenutna cena penice preko 200E skoro pa 230 sto mu dodje da njihova psenica i nae brasno imaju isti cenu. Zato su njima uslovili uvoz iz srbije na 1:3 za psenicu i 1:4 za brasno. I lepo njihova vlada je dala zvanican "predlog!!!" sa tri znaka uzvika mlinovima da placaju psenicu 14denara (na danasnji dan 228.5e)

2013-07-09-140438.jpg
[/IMG]
juce ovrsena Pobeda,za sada moja najbolja psenica ove godine,jedino ona nije podbacila a mogla je i vise da da.0.70h 4.500kg

Mi nismo nikada ostavljali vlazniju od 13.5max14.00 i nije nikada bilo problema za vece neznam mislim da bi bio rizik

xvala, ali dzaba kada nemam uredjaj , cekacu jos pare dana da sazri, ali vreme nas sexa opasno svako posle podne kisica, koja zarosi, istera iz njiva i onda se ceka do 12-1 h da se izadje i tada je po malo vlazna i oko 5 h ponovo kisica,... sex na 101 nacin

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh