grunt
Član
Moja psenica 3 puta gusca veca vlat kao vuna i dobio sam 30 meteri po kj.Ali bas po kj ne ono imam jutro a on ima jutro i frtalj kako mi ovde kazemo,a bice da je to u pitanju ![Namigivanje ::namigivanje:: ::namigivanje::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/namigivanje.gif)
![Namigivanje ::namigivanje:: ::namigivanje::](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/namigivanje.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tako napisano steco , nego 4.5t sa 0.7 ha , ali sto se ja miješam ?
Nemora da znaci,ja sam danas skidao Eurofit i Apac,na oko Eurofit puno bolji ali kad je kombajn usao Apac ga ostavio daleko iza sebe.Vara oko,pogotovo na slikama.Moja psenica 3 puta gusca veca vlat kao vuna i dobio sam 30 meteri po kj.Ali bas po kj ne ono imam jutro a on ima jutro i frtalj kako mi ovde kazemo,a bice da je to u pitanju![]()
Što bi reko ŠojićNije tako napisano steco , nego 4.5t sa 0.7 ha , ali sto se ja miješam ?
Moja psenica 3 puta gusca veca vlat kao vuna i dobio sam 30 meteri po kj.Ali bas po kj ne ono imam jutro a on ima jutro i frtalj kako mi ovde kazemo,a bice da je to u pitanju![]()
Tako je,i kod nas,gusta setva oko 9,5-10 t/ha a redja i do 7 tona.Ove godine gusta setva podbacila definitivno.
Ne podrzavam,ja sam gusto sejao i imao 4350 po KJ...Ove godine gusta setva podbacila definitivno.
Kod mene u selu je bilo takvih prinosa sa svim predusevima, bez zastite. Takva godina...Sad sam definitivno siguran da na suncokretistu nema potrebe prskati od bolesti, na svim suncokretistima 4t/kj pa navise, nijedna nije bila prskana.
Kod mene baš-baš gusta setva 163kg/kj Apača , predusev soja prskana pulsarom ,prinos 4405kg /Kj JUS-a , koliko sam primetio u ovoj temi najlošije pšenice su upravo u predusevu suncokret i soja prskani pulsarom.Kod mene ekstra gusta setva, Balaton 145kg/kj, prosečan prinos skoro okruglo 4500kg/kj, s tim da je bilo podbačaja na poleglim delovima, i to drastično.
Da li bi neko hteo da napise koje firme u Kleku otkupljuju psenicu?
Hvala unapred![]()