Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spasoje evo kako izgledaju ove sto su pri kraju sa cvetanjem,trebalo bi da je efekat zastite jos uvek dobar jer nije zavrsila cvetanje,sta mislite?@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...![]()
sta se desilo sa ovim mindjusarem( citao sam ostale ostove , i video sam da je bio bas aktivan)Govorite o isplativosti pšenice.Naš bivši član @minđušar @mislim da i neseje kuku. ,samo pšenica i soja.Kako on onda ide napred?
@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...![]()
sta se desilo sa ovim mindjusarem( citao sam ostale ostove , i video sam da je bio bas aktivan)
Njegovo delovanje je gotovo trenutno.........dobar preparat...
Danas mi bio kooperant (otkupljivac robe i prodavac repro materijala) Kaze da ce u zetvi istaci cenu od 16 dinara za kilogram. Obojica smo bili nezadovoljni, ja zbog male cene, a on zbog minusa na onom sto je dao na paritet. Jesenas sam od njega uzeo MAP(12 52) u paritetu 1:3, sto ce me sada kostati 48 000 dinara za tonu, a jesenas za kes bi me kostao preko 60 000.Išao u NS. Od Rače do Iriga 80 % je pšenica .Generalno su u jako dobrom stanju .Ima pologa kako gde ali nije strašno ,baš onoliko da može izvući max. prinos.Međutim cena ????????Drugih kultura gotovo da i nema ,možda par njiva kukuruza.To je naravno što se vidi sa ceste .Možda je u unutrašnjosti drugačije stanje.....