Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spasoje evo kako izgledaju ove sto su pri kraju sa cvetanjem,trebalo bi da je efekat zastite jos uvek dobar jer nije zavrsila cvetanje,sta mislite?@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...
sta se desilo sa ovim mindjusarem( citao sam ostale ostove , i video sam da je bio bas aktivan)Govorite o isplativosti pšenice.Naš bivši član @minđušar @mislim da i neseje kuku. ,samo pšenica i soja.Kako on onda ide napred?
@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...
sta se desilo sa ovim mindjusarem( citao sam ostale ostove , i video sam da je bio bas aktivan)
Njegovo delovanje je gotovo trenutno.........dobar preparat...
Danas mi bio kooperant (otkupljivac robe i prodavac repro materijala) Kaze da ce u zetvi istaci cenu od 16 dinara za kilogram. Obojica smo bili nezadovoljni, ja zbog male cene, a on zbog minusa na onom sto je dao na paritet. Jesenas sam od njega uzeo MAP(12 52) u paritetu 1:3, sto ce me sada kostati 48 000 dinara za tonu, a jesenas za kes bi me kostao preko 60 000.Išao u NS. Od Rače do Iriga 80 % je pšenica .Generalno su u jako dobrom stanju .Ima pologa kako gde ali nije strašno ,baš onoliko da može izvući max. prinos.Međutim cena ???????? Drugih kultura gotovo da i nema ,možda par njiva kukuruza.To je naravno što se vidi sa ceste .Možda je u unutrašnjosti drugačije stanje.....