Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nemam nešto mnogo pšenice ove godine , a i nije nešto , ni Nikol ni Apač . Ima i do mene ali vraćam se na ono što sam sebi prije par godina reko :" Balaton je zakon "
Molio bi za sto brzi odgovor nekog ko se razume, prskao sam pšenicu sa Sekatorom i pošto ju je led potukao sad bi da iztarupiram, preorem i posejem kukuruz, da li će Sekator da pravi problem kukuruzu?
@Paorpaor
NIJE!
Ali nezgodno je u nekim krajevima Srbije. Npr, u Banatu (barem ovom srednjem) nema mnogo izbora za ratare-psenica-kukuruz-suncokret. Soja je rizicna, repa se slabo ugovara, i onda smo zbog plodoreda zapeli sa psenicom. Pa, kad smo vec tu, bar da je odradimo kako treba!
Isto je i kod nas,dok npr Malo Bavaniste ima izmisljenu zemlju za soju.Prosle godine bez problema su skidali 2,5t/kj.Ali suncokret nista,mrka kapa kod njih.
izvinjavam se za.
Govorite o isplativosti pšenice.Naš bivši član @minđušar @mislim da i neseje kuku. ,samo pšenica i soja.Kako on onda ide napred?
@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...