Pšenica 2012/2013

Koliko planirate posejati pšenice na jesen?

• Isto kao ove godine

Glasovi: 74 37,9%
  • 50% manje

Glasovi: 14 7,2%
  • 50% više

Glasovi: 40 20,5%
  • 100% više

Glasovi: 31 15,9%
  • 100% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 10% manje

Glasovi: 3 1,5%
  • 20% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • 30% manje

Glasovi: 5 2,6%
  • 40% manje

Glasovi: 4 2,1%
  • ništa

Glasovi: 17 8,7%

• Ukupno glasača
    195
  • Anketa je zatvorena .
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1hcw41.jpg
97thj9.jpg
. Mislim da je Apach.

Molio bi za sto brzi odgovor nekog ko se razume, prskao sam pšenicu sa Sekatorom i pošto ju je led potukao sad bi da iztarupiram, preorem i posejem kukuruz, da li će Sekator da pravi problem kukuruzu?

Evo i ja sam dobio odgovor da nece. U svakom slucaju hvala Paorpaor.

Da najebao, onako fino!

LG Nikol,malo je polegao og kise i vetra sinoc
fotografija07111.jpg

fotografija07231.jpg

Danas radjena zastita klasa
fotografija07281.jpg

LG Alinea,takodje radjena zastita danas
fotografija07301.jpg

LG Andino levo i Nikol desno.
fotografija07181.jpg

Sutra nastavljamo dalje,i ako ide sve po planu zavrsavamo.

@Paorpaor
NIJE!
Ali nezgodno je u nekim krajevima Srbije. Npr, u Banatu (barem ovom srednjem) nema mnogo izbora za ratare-psenica-kukuruz-suncokret. Soja je rizicna, repa se slabo ugovara, i onda smo zbog plodoreda zapeli sa psenicom. Pa, kad smo vec tu, bar da je odradimo kako treba!

Isto je i kod nas,dok npr Malo Bavaniste ima izmisljenu zemlju za soju.Prosle godine bez problema su skidali 2,5t/kj.Ali suncokret nista,mrka kapa kod njih.
izvinjavam se za:off_topic:.

Nije bas da sami sebi kopamo raku,valjda bi je iskopali do sad majku mu,ali ni ne ostane nesto bog zna sta,pozitivna 0 mozda,mada daleko je zetva...

@ddragan Savrsena psenica , jos malo ces moci da sakrijes traktor u to zito...................::svaka cast:::osmeh:

Poslednja izmena:
Govorite o isplativosti pšenice.Naš bivši član @minđušar @mislim da i neseje kuku. ,samo pšenica i soja.Kako on onda ide napred?
@ddragan@Nebih da popujem kod nekog ko proizvede ovakvu pšenicu,ali zar nisi malo zakasnio sa zaštitom ,nekako se posve istrebila od cvata (završeno)...:sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh