mcbaycow
Član
Ima Hemoslavija Presing povoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzimaj i nerazmisljaj mnogo uzece drugi.Imam jedno pitanje mozda malo neobicno a mozda vas neko prvi put ovo pita... Imam jednu ponudu da mi jedan iz sela proda 120 ari zita odmah sad... Znaci zito je naravno posejano i baceno jednom samo djubrivo,znaci meni preostaje jos jedna prihrana i da ga isprskam i naravno na leto da ga ovrsem... Za tih 120 ari mi trazi 200 evra... Zito je lepo isto kao i moje nema vidljivih problema u njemu... Upao je u jaku krizu sa dugovima i nudi mi to za 200 evra.. Sta da radim??? Jer se isplati??? Ja mislim da da...
Ja kupio presing u kovinu apoteka sunce.Gde si našao Presing? Ja ga čekam već danima kod Coleta ali nikako da stigne.
Ja sam uzeo u Jermenovcima u poljo apoteku do poste. Cole je odlepio kolko je neozbiljan.Gde si našao Presing? Ja ga čekam već danima kod Coleta ali nikako da stigne.
Pa ti rece da su tom gazdi trebale pare, znaci trebale mu samu 50 evrica odmah i on prodao zito zanimljivo.Jeste bas tako.. To je 1 hektar i 20 ari ili ti 1.2 hektara kako god.. Danas kupio sutra bacam vestak pa prskam... Danas samo kaparisao sa 50 evra posle zetve jos 150 evra.. Prosao sam kao grom..
Pazi da ti tu razliku ne popije u medjuvremenu. Ima kod nas jedan daje zemlju u arendu i onda kad god vidi arendasa daj pivo ili mu ode kuci cisto da pita kad ce novci da bi popio pivo-rakiju...