Na Kipru barem to sto sam nasao po netu nisu neki prinosi , poslednje sto sam nasao podatak iz 2009. 2 t/ha i to im je dobar prinosDa li se drugar raspitivao kakav je prinos, cena...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Kipru barem to sto sam nasao po netu nisu neki prinosi , poslednje sto sam nasao podatak iz 2009. 2 t/ha i to im je dobar prinosDa li se drugar raspitivao kakav je prinos, cena...?
Hm nemora da znači , čudne su naše zemlje teško im je biti pametan . Čest je slučaj da je u zemlji takvog tipa kao u spasoja bolja opcija proljećno oranje nego zimsko .Kad stanu ove kiše dosta prije će se u njive moći ući sa plugom ili još bolje teško tanjiračom nego u već uzorano.
Zna li neko odakle olovo u pšenici ?
Moguce je ako se prskaju usevi sa nekim jeftinim kineskim itd preparatima pa se tako gomilaju stetne materije u zemlji koje se kasnije ispoljavaju gore pomenutim. U principu da se "ustedi malo" :
A ta druga namena je stočna hrana kao kod makedonaca jel da?i onda opet dodje u krug kroz meso i mleko na nas sto kao sad ovo sto su izveli sa kukuruzom.i tada će podići granice i sve će biti zdravo
ma samo nas spremaju za obaranje cene.obaraju kad rodi dobro,ima dosta.obaraju kad ima malo,izmisle neku bolest.pa onda jednom u 5 godina podignu cenu da nam daju volju za rad
a dobro kod nas se tada obično misli na stočnu hranu jer od tih energenata nema ništa.kao što reče kolega sve to na kraju ipak ide u isti silos samo po još nižoj ceni.analize kod nas niko ne radi a posle mi krivi.čak nemamo ni akreditovanu labaratoriju koja bi radila olovo i aflatoksine odakle onda i da znamo sta imamo
Svima nam je cilj da proizvedemo zdravu hranu , odatle treba poći.