Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle 5 godina nesejanja smo ove godine posejali nekih 50 kj psenice. Posejane su 31 oktobra i 2 novembra i nije niklo ni jedno .ebeno zrno. Seme stoji u suvoj zemlji. Sta mogu da ocekujem od nje ako bude kise i ako nikne? Sta ako nikne tek na prolece ( februar - mart ) jer po hladnom nece da klica i ako bude dovoljno vlage. Jel neko imao slicnu situaciju?
koja je sorta,i koliko si semena bacio?Izgleda lepo.dali si orao ili tanjirao
Potpisujem! I kod mene je u selu tako bilo. Na tanjiranim parcelama je mnogo bolja pšenica nego na oranim. Ja sam svoje orao, pošto nemam veliku tanjiraču. Planiram da kupim tanjiraču na predstojećem NS sajmu, pa na jesen samo tanjiranje.na tanjirano su mnogo bolje nikle psenice i gusce su nego na oranom.
Za sada su odlične. Jesenas su prvo nikle one na tanjiranom, a one pšenice na oranom su nicale tek u decembru.za darko dren . i kazi mi kave su im psenice?koje su posejane pod malu tanjiracu?