miroslav k
Član
Apač, ne bi bilo loše da sođe koja litra kiše
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosle nedelje prihranio psenicu Apac sa AN-om 150kg po kj.Nekako mi jadno izgleda retka je dosta,planirao sam za mesec dana jos 100kg AN-a.Ne znam da li ce biti nesto od nje.
Da vidis moj Apac,drecali(plakali) bi zajedno.Vidi post 842 u temirehranjivanje psenice i pitanje koje sam postavio"Ljudi kakvi su vasi Apaci.
Niko mi nista nije napisao.28.02. bacio 150kg.ureje na kj.,juce 50kg ana iz zalosti,neplanirano.Drugu prehranu na sva zita planiram krajem meseca.
Simonida kao grom...,Apac kao da je umro.Ubila ga golomrazica,vrhovi se osusili....imam slike ,bolje izgledao 03.01. nego juce.
Kazu mi neki drugari :nediraj nista,daj mu sta treba i nesekiraj se,a ja :vec ostrim tanjiracu.(nema onaj smajli sto place ili ja neznam da stavim jedno deset komada...)
Da vidis moj Apac,drecali(plakali) bi zajedno.Vidi post 842 u temirehranjivanje psenice i pitanje koje sam postavio"Ljudi kakvi su vasi Apaci.
Niko mi nista nije napisao.28.02. bacio 150kg.ureje na kj.,juce 50kg ana iz zalosti,neplanirano.Drugu prehranu na sva zita planiram krajem meseca.
Simonida kao grom...,Apac kao da je umro.Ubila ga golomrazica,vrhovi se osusili....imam slike ,bolje izgledao 03.01. nego juce.
Kazu mi neki drugari :nediraj nista,daj mu sta treba i nesekiraj se,a ja :vec ostrim tanjiracu.(nema onaj smajli sto place ili ja neznam da stavim jedno deset komada...)
Evo slika mucenika:Da vidis moj Apac,drecali(plakali) bi zajedno.Vidi post 842 u temirehranjivanje psenice i pitanje koje sam postavio"Ljudi kakvi su vasi Apaci.