Ako sneg nastavi da pada ovim intenzitetom ,pazi da ne promašiš parcelu.Evo kom mene pada sneg od pola 4 tako da ce pokriti psenicu nadam se da ce mu bolje biti ispod snega,za vikend bacam vestak na sneg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sneg nastavi da pada ovim intenzitetom ,pazi da ne promašiš parcelu.Evo kom mene pada sneg od pola 4 tako da ce pokriti psenicu nadam se da ce mu bolje biti ispod snega,za vikend bacam vestak na sneg
Necu sigurno al ako pogresim radovace komsijeAko sneg nastavi da pada ovim intenzitetom ,pazi da ne promašiš parcelu.
Ti si zatvarao brazdu i sad se smeješ....Ja sam celu noc pokrivao najlonom zito zbog snega,nisam trebao bacati vestak.
Potpuno se slažem stobom ovde , spiranja sigurno ima sad dal više il manje , nije to drastično al ako "presloži " Azot po pola metra lijevo desno , nije dobro . Doduše isto se može desiti i kad se prihranjuje bez snijega pa padne prejak pljusak.Neće valjati ako se sneg bude naglo topio.Pošto je zemlje smrznuta i takva će i ostati ispod snega može se desiti da ureja jednostavno pobegne sa vodom u dolje,niže ili neke druge vrste depresija.Po meni je tako ,a šta knjige kažu me ne zanima.