draganNb
Član
Kada je ovo sejano?Danas obišao žito,žedno kao i svugde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada je ovo sejano?Danas obišao žito,žedno kao i svugde.
Obilazio sam juce psenicu, i ponegde vidim da su malo pasli misevi, nista strasno za sad... medjutim , gledam popasli deo psenice a nigde rupe? dal pretrcavaju sa drugih njiva, ne znam... moracu ici da zatrujem ono malo rupa sto ima, medjutim brine me sto oko mojih parcela niko drugi nema psenicu zasejanu, pa ako njihovi misevi krenu na moju, bice...
Obilazio sam juce psenicu, i ponegde vidim da su malo pasli misevi, nista strasno za sad... medjutim , gledam popasli deo psenice a nigde rupe? dal pretrcavaju sa drugih njiva, ne znam... moracu ici da zatrujem ono malo rupa sto ima, medjutim brine me sto oko mojih parcela niko drugi nema psenicu zasejanu, pa ako njihovi misevi krenu na moju, bice...
Evo i ovde ta vest stvarno je smesno citati ove tekstove isti scenario ko i svake godineOvaj covek me odusevljava,prosto je neunistiv u svojim izjavama,procenama,planovima,itad...Milos Milovanovic http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/292564/Psenice-ce-biti-dovoljno-za-nas-i-za-izvoz Dencic kaze da lako moze da bude posejano jedva oko 400.000 a gde ovaj nadje jos 100.000 hektara stvarno ne znam?!Jos kako je krenulo sa preoravanjem,bice gadno...Cuvajte zito do aprila,maja kada vide da nema bice opet 25 din minimum...