Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leko polako, dok kombajn ne udje.
Jos jednom da ponovim da se iskreno nadam da gresim u proceni.
Arenda u psenici kod nas polako izumire. Sad je evro zamenuo sve. Sledece godine ce zakup biti 350 eura/Kj , a ako ne i vise.
Radicemo dve tri godine dzabe zato sto smo stoka i nemamo granice. Al' jebes ga, sta mu je tu mu je![]()
Ne znam za vas ali ako dođe do toga ja sam našao u Rumuniji da kupim za 300 eura ha na večito!Arenda u psenici kod nas polako izumire. Sad je evro zamenuo sve. Sledece godine ce zakup biti 350 eura/Kj , a ako ne i vise.
Radicemo dve tri godine dzabe zato sto smo stoka i nemamo granice. Al' jebes ga, sta mu je tu mu je![]()
U pa znas gde sam ja od Rumunije. Ja cu onda u Ukrajinu, tamo je jos povoljnije, a tek ukrainke...Ne znam za vas ali ako dođe do toga ja sam našao u Rumuniji da kupim za 300 eura ha na večito!
A čuo sam i da je jedan amerikanac iz mog sela uzeo u Rumuniji oko 120 ha,ne znam da li je informacija tačna ali čuće se.
Kako to? Dve zastite pa ne vredi?Kakvo sam žito imao , stati pa gledat , al što neko pametno reče sve je to bila zelena trava , 2 zaštite i ne vrijedi , već vidim pad prinosa bar 20% , a o kvalitetu da ne govorim . Uglovnom je ovde svagdje tako ili gore , i to kao kod mene gdje nije ništa poleglo , a ima i patosa kolko oćeš.
razgovarao sam sa profesorom sa osječkog instituta on misli da je zaštita od fuzariuma sprana od velikih kiša i da je zato velika zaraza