paorpaor
Član
Nasa zita se jos dosta dobro drze, zelena su po prilicno, a i zrno se dobro naliva. Ali do zetve je jos dosta !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mogu vam raci da kod mene ima stasnih razlika u zitu koja su prskana a koja nisu izgleda ce biti velike razlike
Nasa zita se jos dosta dobro drze, zelena su po prilicno, a i zrno se dobro naliva. Ali do zetve je jos dosta !
Ne sekiraj se, naci ce oni nekoga ovde ko ce da zavrsi posao za njih za daleko manje pare, i sebi da stavi neku sicu u dzep. Ne bi bilo prvi put da se neka nasa budala ugradi nesto sitno, a da puno ljudi obere bostan. Takvih slepaca koji se prodaju za male pare ima kod nas koliko zelis. Nisu stranci mutavi, a posebno slovenci, znaju oni sa kim imaju posla. Jedino sto nama vadi cenu je nedostatak robe u svetu. Ako se u svetu popravi balans, bice jako lose za nas.Cuo sam nesto da Sloveci hoce da otkupe ovogodisnji rod psenice po 30din za kg, ne znam da li je istina