niko im nista ne naredjuje. oni su bre trgovci.a ove godine se semena nisu naprodavali...mityoo je napisao(la):Zar neshvatate da oni sviraju kako im narede! Uplasili se oni gore da ce ostati bez leba pa sad vise nisu bitni ni agro-tehnicki rokovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
niko im nista ne naredjuje. oni su bre trgovci.a ove godine se semena nisu naprodavali...mityoo je napisao(la):Zar neshvatate da oni sviraju kako im narede! Uplasili se oni gore da ce ostati bez leba pa sad vise nisu bitni ni agro-tehnicki rokovi
to je bio i moj plan. al' kanda će se, s obzirom na okolnosti, prodaja odložiti do maja.Farmer II je napisao(la):Ni ja nisam prodao, tu oko januara planiram ...
pa dobro do koje cene da cekamotarana je napisao(la):to je bio i moj plan. al' kanda će se, s obzirom na okolnosti, prodaja odložiti do maja.Farmer II je napisao(la):Ni ja nisam prodao, tu oko januara planiram ...
a zbog plodoreda?šandor je napisao(la):Ne treba ni jedan jedini hektar da se poseje !!![]()
![]()
![]()
![]()